На гости на Dacia в Румъния - един по-различен рожден ден

  • 22 май 2014 21:45

  • 2028
  • 0
На гости на Dacia в Румъния - един по-различен рожден ден
©

Тази година Dacia чества 10-ия рожден ден на Logan. Моделът, разпалил отново любовната афера на румънците с френските им партньори Renault.

Нашата медия беше гост в Букурещ на десетгодишния юбилей, на който бе отбелязана и стратегическата за северната ни съседка 15-а годишнина като част от Renault group. Имахме привилегията да бъдем първите журналисти, тествали автомобили по трасета на внушителния изпитателен център на Renault в град Титу, простиращ се на площ от 350 хектара и използващ тестовите писти с дължина 32 км. Интересен бе и пълният достъп до дизайнерския център, разположен в бивше старинно посолство на Швейцария в Букурещ, както и посещението на заводите за производство на двигатели и автомобили в Миовени, близо до град Питещ.

Марката Dacia измина дългия път от лансирането на Logan през 2004 и връщането на доверието в хората до успеха продавайки близо 3 млн. автомобила в Европа и Средиземноморския басейн. Оттогава марката се разрасна и обнови цялата си гама, предлагайки най-младата моделна гама в Европа, продаваща и обслужваща в 43 държави.

Повече четете тук

Последвайте канала на

Веселина Кирова
2028 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини