Извратеняци заснеха порно с 9-годишната си дъщеря

share

40-годишната Лий Фрийман, заедно със своят 39-годишен съпруг Майкъл Фрийман, заснели порнографски кадри, включващи невръстни деца, съобщава ABC News. Двамата родители, родом от Салем, били предадени на властите от техен приближен.

Лий и Майкъл са обвинени заради видеозаписи, на които са записани как извършват полови актове с деца, включително и с 9-годишната им дъщеричка. Според съдебния доклад Майкъл Фрийман търгувал в интернет със снимки и видео кадри, запечатали сексуални сцени с участието на деца.

Разследването стартирало миналия месец, след като в компютър, който бил придобит от ФБР клона в Колорадо били открити порнографски материали, включващи акт между зряла жена и две малки момичета на възраст под 10 години.

Тъй като жената от кадрите не била идентифицирана, властите се обърнали публично към гражданите за предоставянето на информация, свързана със случая. Снимка на жената била разпространена дори в популярните социални мрежи като Facebook.

"Гражданското общество заедно с медиите бяха с основополагащо значение, за да можем да заловим тези хора", разкрива говорителят на ICE пред CNN. Лий Фрийман и Майкъл Фрийман са заплашени от затвор до 30 години.

Делото ще се проведе в Орегон.

Лий и Майкъл Фрийман

Водещи новини

Още новини