Кучета нахапаха до смърт тримесечно бебе

pixabay
share

Нюйоркските власти повдигнаха обвинения в непредумишлено убийство на двама млади родители в западната част на щата Ню Йорк, след като те оставили без надзор своето 3-месечно бебе в таванското си жилище с две кучета и детето е било смъртоносно нахапано, предаде Асошиейтед прес, като се позова на съобщение на местната полиция.

19-годишните Суламейн Хокинс и Анастейша Уивър били в дома си в град Рочестър, в щата Ню Йорк, на 3 август, когато оставили само́ своето спящо бебе на тавана с кучетата и са слезли долу да пушат марихуана, се казва в полицейското съобщение.

Когато се върнали, родителите установили, че бебето – Суламейн Хокинс младши, е било нападнато от едното или от двете кучета. Детето било откарано в болница, където починало, пише БТА.

Брутална агресия с кучета в Стара Загора, какви ще бъдат санкциите

След приключване на разследването на полицията, службата за закрила на детето и окръжната прокуратура на окръг Монро, в западната част на щата Ню Йорк, двамата родители са арестувани и са им повдигнати обвинения в непредумишлено убийство. Те трябва да се явят отново в съда на 27 август.

Двете кучета са евтаназирани, съобщи полицията.

Водещи новини

Още новини