Тръмп след решението на журито: Работа на хора на Байдън, той самият е неспособен да го направи

Фейсбук
share

Всичко това е работа на Джо Байдън и неговите хора. Всъщност, най-вероятно само на неговите хора, защото Байдън едва ли разбира изобщо какво се случва. Не съм сигурен дали той изобщо разбира от каквото и да било. Това коментира в изявление Доналд Тръмп, след като съдебно жури в Ню Йорк го призна за виновен за фалшифициране на документи с цел да прикрие плащането на пари срещу мълчание на порнозвезда преди изборите през 2016 година.

Той си обяснява случващото се с по-големите си шансове за победа на президентските избори в САЩ през ноември. Възмутен е, че е подложен на натиск именно от човек /или по-скоро екипа му/, който "не може да свърже в сложно две прости изречения". 

"Никой никога не е виждал нещо подобно. Никой не иска да пише за това и на мен не ми е позовлено да го правя. Той ми каза, че сторя ли го, ще ме тикнат зад решетките. Никога не е имало съдия в по-голям конфликт на интереси от този по моето дело", заяви Тръмп, имайки предвид Хуан Меркан.

"Какво се случи с част от свидетелите, които бяха на наша страна? Те бяха буквално "разпнати" от този мъж, който изглежда като ангел, но в действителност е обладан от Дявола. Изглежда толкова мил и великодушен. Хората си казват: "О, той е толкова добър човек!". И, да - това е така, докато не го видите в действие. Което вече се случи. С конкретен свидетел, на когото се наложи да премине през Ада. Поискахме ли ние определено "нещо" - ни бе отказвано. Но поискаше ли го сегашното правителство на САЩ - получаваха всичко", каза още той.

Politico: Във висшите ешелони на Демократическата партия се е вселило "всеобхватно чувство на страх“ от малките шансове на Байдън за втори мандат

"Ще играем тази игра още известно време - добре. Няма да говорим за нея. Но на вас е разрешено. И се надявам да го правите", каза още Тръмп, като нарече делото срещу него "несправедливо".

Тръмп продължава да твърди, че действията му са били "напълно законни" и заяви, че е "платил на адвокат напълно законно". Той е категоричен, че ще обжалва присъдата за "измама", която определи съдебното жури в Ню Йорк.

Водещи новини

Още новини