Една от най-популярните порно звезди издъхна след свръхдоза

Instagram
share

Популярната актриса от филмите за възрастни Джеси Джейн (43) е била намерена мъртва в дома си в Оклахома, заедно с приятеля си Брет Хасенмюлер.

Местни медии съобщават, че по първоначални данни смъртта на двамата е в резултат от свръхдоза наркотици. Телата били открити след подаден сигнал на служител, работил за Хасенмюлер, който в продължение на няколко дни не успял да се свърже с него.

През 2012 г. Джейн, чието рождено име е Синди Тейлър, се разделя с колегата си от бранша Рик Патрик след 7-годишен брак, по времето на който тя ражда и единственото си дете.

Бивша порноактриса издъхна в леглото едва на 24 години

В интервю за CNBC през 2009 г. откровено споделя, че намира работата си за съвсем нормална.

Това е просто работа и се опитвам да го гледам така. Майка съм, имам семейство и трябва някак да си плащам сметките. А и работата ми е много повече от това да се показвам на екрана и да правя секс, казва тогава Джейн.

След оттеглянето си от бранша тя основава собствена компания за секс артикули.

Попаднах в индустрията в точния момент, когато порно актрисите означаваха нещо. Тогава всички осъждаха порното, въпреки че целият свят го гледаше. Но ерата на интернета уби този бизнес, коментира тя през 2018 г. за списание GQ.

Джеси Джейн влиза в порнографския бранш през 2002-а година и за отрицателно време добива световна популярност.

Водещи новини

Още новини