Майка изтръгна ухото на питбул, за да спаси детето си

share

Майка изтръгна ухото на озверял питбул, който нападна 2-годишната й дъщеря. Забравяйки за своята сигурност, Челси Кемп пъха пръстите си в челюстта на звяра в опит да измъкне малката Макензи, която секунди преди това си играела с домашното животно, пише "България днес".

"Майчиният инстинкт си каза думата. Нахвърлих се върху кучето и не ми пукаше за мен. Гледах само как да спася момиченцето си", споделя майката от гр. Алвин, щата Тексас.

Кучето е собственост на 23-годишният мъж, с който младата майка живее, но по време на инцидента той не бил вкъщи.

След като майката откъснала ухото му, кучето пуснало детето. Момиченцето било с множество разкъсвания. Въпреки сериозните рани по ръцете и китките, г-жа Кемп използвала объркването на животното и замъкнала Макензи в къщата. Обадила се на спешния телефон. Униформените, които дошли приспали кучето, след което то е било евтанизирано.

Състоянието на детето е било критично. Спасяването на детето продължило 7 часа. Един месец по-късно малката прескача трапа и е изведена от реанимация.

За семейството все още остава загадка защо кучето се нахвърля да убива Макензи. За щастие детето не си спомня нищо от инцидента и едва ли ще има психически увреждания в бъдеще, споделя Челси.

Водещи новини

Още новини