Пенсиониран полицай застреля сина си на паркинг (видео)

share

Запис от охранителната камера показва момента, в който пенсиониран полицай от Флорида взема пистолет от колата си и застрелва собствения си син след скандал за попечителските права върху внука му, съобщи "Дейли Мейл". Шокиращото видео ще бъде ключово доказателство в процес за убийство.

Обвиняемият Тим Дейвис твърди, че е убил 22-годишния си син Тим Дейвис -Младши при самоотбрана, след като той първи се нахвърлил да го бие. Кадрите обаче показват как той върви към сина си с вдигнато оръжие и не изглежда да е бил пребит.

Камерата, която най-вероятно ще прати Дейвис за дълго в затвора, е инсталирана от самия него. Той насочва дулото някъде извън обсега на камерата, а след малко се вижда как се кара със сина си, който е гол до кръста. Няколко секунди по-късно двамата отново се появяват в кадър, вече вкопчени един в друг на тротоара. От записа се вижда, че бащата атакува, докато синът му отстъпва назад, после по-младият мъж пада на земята.

Пред разследващите Дейвис твърди, че е стрелял два пъти. Кълне се, че не е искал да убие детето си. Бил заварен от полицията да прегръща тялото на сина си и да се разкайва. 44-годишният Дейвис е пенсиониран лейтенант от полицията.

Водещи новини

Още новини