Медведев: Тръмп е екстравагантен нарцисист, но е и прагматик, Харис е просто глупава

Getty Images, архив
share

Заместник-председателят на Съвета за национална сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев коментира в канала си в Telegram, че санкциите срещу Русия ще бъдат "вечни" или "до краха на САЩ в хода на неизбежната нова гражданска война".

"Доналд Тръмп се е обидил на сегашната администрация и заплаши да отмени санкциите срещу Русия. Ще ги отмени ли, ако бъде избран? Не, разбира се, че не", пише Дмитрий Медведев.

Руската държавна медия RT използва мрежа от хора, за да влияе на изборите в САЩ, твърди служител на разузнаването

"При цялата си привидна "несистемност" Тръмп в крайна сметка е системен персонаж. Да, той е екстравагантен нарцисист, но е и прагматик. Като бизнесмен Тръмп разбира, че санкциите вредят на доминацията на долара в света. Но не дотолкова, че да организира революция в САЩ и да се противопостави на антируската линия на прословутата дълбока държава, която е много по-силна от който и да е Тръмп", допълва той.

"А какво да кажем за Харис? От нея още повече не бива да се очакват изненади. Тя е неопитна и, както твърдят нейните критици, просто глупава. Тя ще бъде подготвена с красиви безсмислени речи и скучни правилни отговори на въпросите, които ще чете от телепромптер, смеейки се заразително", посочва Медведев, припомняйки коментара на Владимир Путин при изказването му на Източния икономически форум.

"Санкциите срещу СССР са били в сила през целия ХХ век. Те се завърнаха през XXI век в безпрецедентен мащаб. Затова за всички нас санкциите са завинаги. Или по-скоро - до разпадането на САЩ в хода на неизбежната нова гражданска война. В края на краищата, Холивуд прави филми за това по някаква причина", допълва Медведев.

Водещи новини

Още новини