Откриха заклан украинския блогър, гаврил се с жертвите от руския самолет (видео)

share

Украинският блогър Максим Волох, който засне и качи в мрежата видео, в което поругава паметта на жертвите на разбилия се руски самолет А321 над Синайския полуостров, е бил намерен убит в апартамента си в Киев, съобщава uralpolit.ru.

По предварителна информация неизвестни са разбили вратата, нахлули са в жилището на Волох и са нанесли много удари с нож върху младия мъж, който е починал на място от раните си. Официално украинските правозащитни органи не коментират случилото се.

Припомняме, че в мрежата се появи видео, в което Волох откровено показва радостта си от трагедията с невинните пътници на Еърбъс А321. В 20-минутния клип блогърът употрябява нецензурни изрази и изразява радостта си по повод жестоката авиокатастрофа, отнела живота на 224 души.

"Обхвана ме е**си радостта! Дори започнах да си пея! Направо х**на радост! Направо отлично. Гътнаха се 200 педерастчета", коментира украинецът.

Веднага след появата на клипа в социалната мрежа се изсипа лавина от гневни коментари и искания наглият блогър да бъде блокиран. Дори в Украйна, откъдето е Максим Волох, го нарекоха болен циник.

По-късно Следственият комитет на Русия образува дело срещу "неустановено лице" за разпалването на международен конфликт.

Водещи новини

Още новини