Показаха на какво е приличала хотелската стая на Лиъм Пейн преди смъртта му

Getty Images (архив)
share

Смъртта на бившия член на One Direction Лиъм Пейн потресе света на музиката. Разследващите продължават да събират доказателства и да разпитват свидетели в усилията си да изяснят всички обстоятелства и факти, довели до трагедията.

Припомняме, че 31-годишният Пейн загина след падане от третия етаж на хотел в Буенос Айрес. Междувременно в социалните мрежи се появиха снимки от стаята му, които разкриват в какво състояние я оставил младият изпълнител, преди да загуби живота си.

Местното издание Clarin, което бе сред първите медии, които съобщиха новината за кончината на Пейн, сподели снимка от президентския апартамент, който е бил наел Пейн за престоя си.

Певецът Лиъм Пейн от One Direction е открит мъртъв

На кадрите се вижда, че помещението е почти опустошено, като се започне от телевизора в стаята, до който се забелязва чаша шампанско. Освен шампанското, се вижда и капачката на нещо, което може да е от бутилка алкохол на бюрото, където също има останки от свещ, кибрит, алуминиево фолио и прах, разпръснат по масата, за който има подозрения, че е кокаин. Виждат се още напълно изгорели запалка, кутийка от хидратиращ крем и горната част на кенче от газирана напитка, както и част от бюрото, изцапано в черно. Забелязват се и няколко обгаряния във ваната, както и още останки от свещи и алуминиево фолио.

Снимките кореспондират с казаното от мениджъра на рецепцията на хотела, когато се обажда на службите за Спешна помощ: „Имаме гост, който е прекалил с наркотиците и троши цялата стая. Трябва някой незабавно да дойде“.

Водещи новини

Още новини