Мъж закла децата си и се самоуби ден след развода

share

Семейна трагедия потресе Великобритания. Полицията в Хампшир откри телата на 51-годишния Майкъл Педерсен и двете му деца. Според първоначалната информация Педерсен е убил 7-годишния Бен и 6-годишната му сестра Фрея, след което сам отнел живота си. Инцидентът станал ден след развода с майка им Ерика, пише британският вестник "Дейли Телеграф".

Телата на убитите и самоубиеца са открити в района на Ендовър вечерта на 30 септември. Случайни минувачи са видели подозрителен автомобил и са извикали полиция. Стражите на реда са намерили труповете на трима души. По тях личали следи от намушквания с нож.

Майкъл Педерсън е собственик на малка транспортна фирма. Съпругата му Ерика първо е работила за него като секретарка. Двамата били заедно десет години и съвместно управлявали общия си бизнес. Роднини на Ерика съобщиха, че тя е в шок от постъпката на бившия си мъж, и не е в състояние да дава коментари.

Съседи разказаха, че Педерсен се разделил с жена си Ерика само преди три седмици след пиянски скандал на парти. "Той се раздели с жена си само преди три седмици. Тя си пийна повечко и се целуваше с друг, а Майк видя. Разгневи се и след това се разделиха. Смятам, че е имало някаква полицейска заповед срещу него и той нямаше право да се доближава на по-малко от 500 ярда от дома им. Не съм сигурен защо", обяснява съсед. "Той обичаше децата си. Никой не можеше дори и да си помисли, че ще направи подобно нещо", добави той.

По думите на детектив Тони Харис от полицията в Хампшир "трагичният инцидент" е станал, докато Педерсен е бил на гости при баща си.

Водещи новини

Още новини