Монахини се събличали за Силвио Берлускони

share

Момичета с костюми на монахини и манекенка с маска на бразилския футболист Роналдиньо са се събличали за Силвио Берлускони по време на негови партита.

Това разказа една от свидетелките по делото срещу бившия италиански премиер, който е обвинен за сексуални отношения с непълнолетна проститутка, предаде АФП.

Мароканската манекенка Имане Фадил разказва, че когато за първи път е отишла на едно от партитата е получила 2000 евро от Берлускони, който й е казал да не се обижда. Същата вечер тя видяла две момичета с костюми на монахини, които са се събличали пред тогавашния премиер на Италия.

Една от жените е била Никол Минети, която сега е регионален съветник от партията на Берлускони „Народ на свободата” в Милано. Фадил посочва, че Минети и другата жена са останали през нощта във вилата близо до Милано, а жените, които са останали, са получили още пари, за да правят секс с Берлускони.

На друго парти Фадил е видяла млада бразилска манекенка с тениска на Милан и маска на Роналдиньо, която също е направила стриптийз на премиера.

Берлускони е обвинен за сексуални отношения с непълнолетна проститутка – мароканката Карима ел Махрух. Той не се яви днес пред съда, но се очаква по-късно да даде показания.

Водещи новини

Още новини