Силвио Берлускони на диета - 6 пъти седмично секс

  • 08 юли 2011 07:44

  • 2570
  • 0
Силвио Берлускони на диета - 6 пъти седмично секс
© интернет

Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 мина на полова диета. Личният лекар на италианския премиер е определил седмична доза секс на своя пациент.

Умберто Скапанини заяви, че 74-годишният политик може да има полови сношения шест пъти седмично, оставяйки си един ден за почивка.

За режима на половия живот на премиера лекарят разказа пред сп. "Новела 2000". По думите на медика Берлускони е успял да се пребори с рака на простатата и в момента може да си позволи да прави секс много повече, отколкото неговите връстници.

Скапанини подчерта, че Берлускони е в отлична форма за възрастта си. Въпреки доброто си здраве Берлускони все пак трябва да си почива. Така освен отказа от секс за един ден от седмицата, лекарят е препоръчал на италианския премиер следобеден 45-минутен сън всеки ден.

Кога е бил диагностициран ракът на Берлускони, лекарят не уточнява. Той не каза и колко време се е лекувал италианският премиер.

 

Последвайте канала на

2570 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини