Роднини на починала преди 15 г. жена разбраха... че е починала

Gettyimages (архив)
share

Испанските власти в Мадрид са открили през миналата седмица мумифицираното тяло на 78-годишна жена, която починала по естествени причини преди около 15 години. Тялото е било открито в банята на жилището и през цялото това време никой не я е потърсил.

Едва съвсем наскоро полицията получила сигнал от нейни близки, че не могат да се свържат с нея, поради което поискали да я обявят за издирване. Когато пристигнали на адреса на починалата, властите се натъкнали на мумифицираното тяло на възрастната жена.

Съседи на починалата са били категорични, че последния път, когато са я забелязали жива, е било през септември 2004 г. Някои от тях споделиха, че са подозирали, че жената вероятно е издъхнала, но всеки път, когато сигнализирали полицията, тя не предприемала никакви действия и така цели 15 години, докато накрая не били потърсени от нейните роднини.

Поради факта, че е издъхнала в помещение с висока влажност и поради наличието на отдушник в банята тялото почти не е претърпяло процес на разлагане, информира ''El Mundo''.

Водещи новини

Още новини