Две жени спорят за сърцето на Силвио Берлускони

share

Силвио Берлускони отново стана повод за битка между две негови възлюбени, пише в. "Кориере дела сера".

По-рано този месец Берлускони лично обяви, че се е сгодил с двайсет и седем годишната Франческа Паскале, която е с половин век по-млада от него. Доскоро обаче бившата Мис Черна гора - 22-годишната Катарина Кнесевич - твърдеше, че тя е тайната годеница на Берлускони. Новината за годежа на бившия премиер с Франческа Паскале явно хвана Катарина неподготвена, но сега красавицата, която нейни приближени описват като леко неуравновесена, има намерение да се бори за сърцето на Берлускони.

Пред вестник "Фато куотидиано" Катарина заяви, че годежът на Берлускони с Франческа е с чисто политическа цел в навечерието на парламентарните избори и е част от предизборната му кампания. "Сега аз съм напълно сломена, но знам, че ще спечеля тази битка, защото аз продължавам да бъдат все още жената на Силвио. Нашата любов е по-силна от тази на Франческа Паскале и на цяла Италия", твърди Катарина. Тя уверява, че заради такъв мъж като Берлускони, тя би стигнала дори до убийство и би умряла за него, предаде БТА. 

Магистратите в Милано разбиха още веднъж сърцето на Берлускони. Те го удариха по джоба. Той бе принуден да плаща на бившата си съпруга Вероника Ларио 3 млн. евро месечно. Съдът сложи край на бракоразводното дело на века в Италия. Жената подаде молба за развод през 2009 г. след като 18-годишната Наоми Летиция покани тогавашния премиер на своя рожден ден. Тийнейджърката нарече Берлускони татенце и спомена, че често го посещава. Това преля чашата на търпението на Ларио.

Водещи новини

Още новини