Пророчество на 1300 години предсказало кланетата на "Ислямска държава" в Сирия

share

Древно предсказание, цитирано и величано от главорезите на “Ислямска държава“, предупреждава за страшна битка между Ислямска армия и „орда от неверници“ в Сирия, която ще предшества унищожаването на света.

Хадисът датира от 1300 години. В него се говори за орда с „80 знамена“, които нападат мюсюлманска армия в сирийския град Дабик. В него се отправя и предупреждение за „Малахим“ - еквивалентът на последната битка между Господ и Сатаната в християнството, в който в крайна сметка мюсюлманите възтържествуват. Смята се, че предсказанието е фундаментална част от идеологията на „Ислямска държава“, използвана за целите на вербуването на джихадисти, които са карани да смятат, че са на „съдбовен кръстопът“ на историята.

Поддръжниците на „Ислямска държава“ в социалните медии вече са започнали да сравняват събитията в Сирия с описаното в предсказанието насред предупрежденията за предстоящия армагедон. Това се подсилва допълнително и от успеха на ислямистите през август да превземат град Дабик. Терористичната групировка дори нарече „Дабик“ официалното си списание, което прокарва екстремистката идеология на главорезите и съобщава за техните победи.

Хадис е устно предание за Пророка Мухаммед. Колекциите от хадиси са важни за определянето на Суната, или ислямският начин на живот, от традиционните ислямски школи.

Водещи новини

Още новини