Мъж уби жена си, балдъзата си и тъщата, подозирал изневяра (видео)

share

Пакистанец заяви, че е горд от това, че е защитил семейната си чест убивайки последователно жена си, нейната сестра и тъщата, съобщава CNN.

Дотам се е стигнало след като 20-годишният барабанист в местна самодейна група Мухамад Исмаил се усъмнил в брачната си половинка, че му изневерява.

Описвайки убийствата до най-малката им подробност, той разказва как първо ранил съпругата си с един изстрел и я оставил да лежи в безпомощно състояние в локва кръв, след което разстрелял безпощадно другите две жени, намиращи се в съседната стая.
След това се върнал при издъхващата си съпруга и най-безцеремонно изстрелял в тялото й още няколко куршума.

"Тя не каза нищо, когато я застрелвах. И без това не исках да слушам това, което щеше да ми каже", твърди килъра. "Уверих се, че всички са мъртви и тогава напуснах къщата", добавя пакистанеца. В разтърсващо самопризнание пред камерите на CNN той е категоричен: "Горд съм, че направих това. Това е и причината, поради която се предадох на полицията".

Преди време Исмаил се усъмнява, че съпругата му Самина Биби му изневерява с друг мъж. "Жена ми така и никога не успя да ме направи щастлив. Тя бе просто като проститутка. Никога не се грижеше за мен", връща се назад в спомените си 20-годишния Исмаил. В своята изповед той призова и други мъже да подходят по този начин, когато установят, че съпругите им изневеряват.

Според правозащитници, слабата правосъдна система действаща на територията на Пакистан оставя често извършителите на подобни престъпления ненаказани. По данни на Комисията за защита на правата на човека в Пакистан, 943 жени са били убити "в името на семейната чест" само през 2011 г.

Водещи новини

Още новини