Малката булка е била бременна, когато посегнала на живота си?

share

Работи се по няколко версии за смъртта на актрисата Пратиша Банерджи от сериала "Малката булка". Сред тях са любовно терзание, парични проблеми, стрес от шоубизнеса и дори убийство.

Красавицата вече беше кремирана. 

Сред слуховете е, че екранната Ананди била бременна във втория месец, а приятелят й я биел. 24-годишната красавица бе намерена обесена на вентилатора на тавана. Откри я приятелят ѝ, актьорът Рахул Радж Сингх. Според лекари тя е била бременна във втория месец, пише изданието "Миддей".

"Влязох в спалнята и я видях да виси. Веднага повиках съседите и я заведохме в болницата. Предполагахме, че е все още жива, но не бе така", разказа Сингх. Той призна, че се уплашил и затова не се обадил в полицията. Младежът бе арестуван за разпит, нае си адвокат и влезе в болница със стрес и пристъпи на задушаване.

"Пратиша бе ведър човек, едва ли би посегнала на себе си. Не мисля, че е самоубийство. По всичко личи, че е планирано убийство", коментира колегата ѝ Аджаз Хан.

А нейната приятелка Камия Пунджаби намекна за насилие. Според нея актрисата имала рани по бузите и носа. "Полицията ще си каже думата", отсече тя.

Родителите на гаджето Сингх имат друго обяснение. Пратиша Банерджи бе с финансови проблеми. Печелеше добре, но все нямаше пари, каза пред медиите майка му. Филмовата звезда се събрала със Сингх през ноември 2015 г. Двамата имали планове за брак и дори си поръчала сватбена одежда в индийски стил на дизайнера Рохит Верма. Според нейни близки обаче връзката им куцала. Ако не за убийство, те винят приятеля ѝ че я е тласнал към самоубийство.

"Биеше я, построянно бе разстроена и плачеше, беше в тежка депресия", казва Камия. Очевидци разказват, че ѝ посягал и на публични места.


 

Водещи новини

Още новини