Шок: Чалгаджийка обара Супер Марио между краката

Инстаграм
share

На истински разгул в дискотека на Слънчев бряг станаха свидетели очевидци. В разгара на купона се оказа скандалната певица Мария Цветкова, която се подвизава с артистичния псевдоним Ариа.

Тя буквално се хвърли да прави секс на сцената с гигантска кукла на... Супер Марио. Потресаващите гледки слисаха дори най-освободените присъстващи.

Хубавицата преди време обяви, че бившият ѝ - бизнесменът Динко Динев, не ѝ давал да стане фолкпевица. Е, сега Ариа вече няма никакви задръжки и е по-разюздана от всякога. Още повече че наскоро скъса с последното си гадже - друг богаташ на име Цветан Петков, познат като Цецо Харема.

В разгара на джамборето край морето изпълнителката става доста палава, като на дансинга танцува с героя от компютърните игри Супер Марио. Танците обаче стават доста еротични в даден момент. Ариа награбва мъжката кукла за пакета, пише "България днес". 

След това го обяздва, докато той лежи на земята. През цялото време под оскъдното облекло на чалга фурията на показ изскачат сините ѝ прашки.

В друг кадър пък Ариа буквално сяда върху лицето на един от мускулестите голи танцьори, които са част от шоуто.

В куклата на Супер Марио всъщност е скрит популярният като рапър Памеца, който има и своя звукозаписна компания. За него се знае, че е лежал в затвора за разпространение на наркотици. Сега обаче е в ролята на интимна половинка на Ариа на сцената.

Поредна попфолк звезда остана на сухо

Необвързаната в момента певица може да бъде забелязана по плажовете в района на Слънчев бряг само в компанията на приятелки. 

Преди време тя въртеше любов с футболиста Георги Йомов. След като той бе хванат с допинг и изхвърлен от терените за 4 години, играчът стана безинтересен за Ариа и тя му би шута. Сега Йомов се залюби със сексапилна македонка. Мадамата се подвизава като Нал Александра в социалните мрежи и има собствена марка за дрехи.

Водещи новини

Още новини