Инфлуенсърка прави секс в метрото, докато пътници я наблюдават

Instagram
share

Инфлуенсърката и модел от OnlyFans Луна Бейа е заснела клипче как прави секс в метрото в мексиканската столица Мексико сити, докато актът бива наблюдаван от присъстващите по това време в мотрисата пътници.

Самата авторка и изпълнителка в главната роля все още не е дала обяснение защо го е направила.

Свидетели на същата гледка станаха пътниците и в метрото в град Монтерей в щата Нуево Леон през 2015 г. Тогава обаче Бейа оправда неприличните си действия с каузата, на която се е посветила. По думите ѝ оттогава не е нормално цялото общество да я критикува, че е демонстрирала голотата и гърдите си, а да мълчи за ежедневното насилие, което залива родната ѝ страна.

Монахини и дете паднаха жертви на нарковойна в Мексико

Хора, които ги притеснява повече голотата, отколкото насилието! Времена, в които циците са по-опасни от куршумите, написа преди девет години в Туитър еротичният модел.

Някои допускат, че мотивът ѝ най-вероятно отново е същият, тъй като времената в Мексико не са се променили много в сравнение с отпреди почти десет години.

Както е известно, Мексико е една от страните с най-високи нива на насилие, убийства и отвличания в света. Според мнозина анализатори най-големият проблем на Мексико е сериозната обвързаност на политиците с местните наркокартели и фиктивната война на правителството с тях.

Водещи новини

Още новини