Учителка стана милионер благодарение на OnlyFans

Twitter/X
share

Бивша учителка от щата Мисури се превърна в милионерка чрез платформата OnlyFans („ОнлиФенс“).

28-годишната Бриана Копидж напуска работата си в гимназията, в която работи, след като ръководството на учебното заведение открива, че тя е създател в онлайн платформата OnlyFans, популярен сайт със съдържание за възрастни.

Копидж заяви пред Fox News, че е спечелила близо 1 милион долара от продажба на порно съдържание в акаунта си в платформата. Тя е категорична, че е натрупала десетки хиляди фенове, откакто е създала профила си през лятото, а сега е един от най-добрите създатели на OnlyFans.

„Печеля пари, далеч надхвърлящи учителската ми заплата“, похвали се тя. Парите, които е взимала като преподавател, са възлизали на 42 000 долара годишно.

Тя обясни, че е създала акаунта си, за да компенсира ниското заплащане в гимназията "Сейнт Клер" в окръг Франклин, близо до Сейнт Луис, и да си помогне с изплащането на студентските си заеми.

Монахиня напусна манастира и влезе в порното: Стига толкова смирение!

Копидж напуска работното си място, след като линк към профила ѝ в OnlyFans се появява в група във Фейсбук, посветена на градчето, в което работи.

На едно от видеата, които е качила в своя профил, се вижда мъжът ѝ - така я разпознават и новото ѝ занимание бързо се прочува.

 

Водещи новини

Още новини