Близо 200 души правят секс под открито небе, полицията смята да се намеси

Pixabay
share

Близо 200 души, членове на т.нар. Семейство на Дъгата, са се събрали тази година в областта Ла Риоха в Испания, за да практикуват секс буквално под открито небе.

Намерението им е да останат и да продължат да изпълняват своите "риутали" до настъпването на следващия лунен цикъл – 10 юни.

Семейството на Дъгата е социален феномен, възникнал през 70-те години в САЩ, чиято основна задача е да проповядва мир, любов и връзка с природата като начин за водене на по-различен живот. Сред последователите на движението има хора от всякаква религия и възраст, които основно пеят, танцуват и правят секс сред природата до настъпването на следващия лунен цикъл.

Лекар алармира за сексуално "отприщване" след пандемията

Полицейските власти в испанската област обаче обмислят да се намесят и да прекратят мероприятието заради нарушаване на действащите в Испания противоепидемични мерки, които все още не позволяват срещите с повече от десет души. На няколко пъти органи на реда са извършвали проверки на място в случай че присъстващите използват забранени от закона вещества за ритуалите им, но, освен виагра, такива не били открити, информира електронното издание "20 minutos".

Водещи новини

Още новини