Джени Суши отново танцува палаво, този път върху жена

Getty Images
share

Джени Суши отново провокира! Целунатата от Кобрата американка сама си пусна скандално видео, на което танцува еротично на... жени. Кадрите се появиха в профила на репортерката в социалната мрежа Instagram.

Дженифър Равало, както е истинското й име, върти сочната си дупара в скута на две мацки. Тя е облечена в сексапилна и прилепнала по нея бяла рокличка, която едва събира пищните й форми. Трите дами видимо се забавляват.

"Искам да танцувам с някого. Така го правим ние в Кали", пише Джени Суши. Очевидно скандалният клип е правен в колумбийския град, разположен в Андите, пише в. "България днес".

42-годишната боксова репортерка е решила да отговори по този начин на клипа, който самият Кубрат Пулев разпространи от купона след победата му над Богдан Дину в Калифорния. Тогава Суши танцуваше предизвикателно, седнала върху мъж от щаба на Кобрата.

"Ако една жена е сексуално насилена или застрашена по някакъв начин от някой в компанията, вероятно не би останала цяла нощ до 6:00 сутринта. Не би стояла в скута на различните мъже на въпросната компания", коментира Тервел Пулев, братът на Кубрат.

Кралицата на голото суши реши да покаже, че умее да танцува и върху жени. Джени Суши заведе дело срещу Кобрата заради внезапната целувка, която получи от него по време на интервю за "Вегас спортс дейли".

Водещи новини

Още новини