Рачков сваля Гала пред погледа на Мария Игнатова

share

„Войната вкъщи“ между Димитър Рачков и Мария Игнатова се пренесе в ефир. Двамата се опитват неистово пред камерите да доказват, че все още са заедно, но хладните чувства избиха в предаването „На кафе“ по Нова телевизия.

Гала се поинтересува дали двамата изобщо се засичат. Рачков иронично отговори, че през нощта обикновено са заедно, а на сутринта Игнатова бързала да направи баница и саздърма. Гала обаче не се задоволи с този отговор и попита Мария какво прави Рачков, когато си е вкъщи. "Ляга на дивана, окупира дистанционното гледа телевизия и мълчи", отговори блондинката.

„И аз така“, отговори му водещата. „Свободна ли си“, похотливо я попита актьорът. Тук Мария не издържа на предизвикателството и отряза свалката с думите “що не вземете да се съберете двамата да си лежите и да си мълчите“. Аз я държа в напрежение, отговори Рачков и продължи да хвърля любовни погледи на Гала.

"Аз съм темерут вкъщи, обичам да си мълча", продължи с откровенията Рачков. "Аз тогава какво да правя там", попита Игнатова. "А, ами аз сега разбрах, че тя е вкъщи", не й остана длъжен Рачков. "Трябва да си доволен, че продължавам да ти обръщам внимание", изнерви се блондинката.

В крайна сметка, за да запазят добрия тон и двамата категорично отрекоха, че са се разделили. Отнема ни много енергия да отричаме написаното в жълтата преса, каза Рачков. Последва невероятен лексикон, в който на въпроса кой има по-хубаво тяло Рачков самодоволно написа, че той е по-красив от Игнатова.

Водещи новини

Още новини