Евгени Димитров-Маестрото и 27 години по-младата от него Виктория Готева чакат първо общо бебе

Булфото (архив)
share

Евгени Димитров, познат на всички като Маестрото от "Ку-Ку бенд", скоро ще държи в ръцете си четвъртото си дете! Щастливата новина дойде, след като стана ясно, че съпругата му - чаровната водеща Виктория Готева, очаква първото им общо бебе.

За екипа на bTV това е още един повод за радост, след като Виктория е част от телевизията.

Заради бременността си тази година Готева отсъстваше от традиционното парти, с което се отбелязва началото на новия телевизионен сезон. Причината обаче е напълно основателна и вълнуваща - двойката с нетърпение очаква своето малко чудо.

 

 

Маестрото и Виктория са заедно от четири години, но миналото лято решиха да се врекат във вечна вярност на романтична морска сватба.

Събитието беше малко и интимно, като сред гостите бяха само най-близките им приятели и семейства. Разликата във възрастта от 27 години никога не е била пречка за тяхната любов, която изглежда по-силна от всякога.


Макар да са публични личности, Виктория и Евгени предпочитат да държат личния си живот далеч от светлинините на прожекторите.

Водещата често избягва въпроси за семейството и връзката си, предпочитайки да говори за професионалните си успехи. Този път обаче любовта им и предстоящото бебе трудно могат да останат в тайна от света, написа woman.bg.

Балерина роди тайно от Маестрото

 

Водещи новини

Още новини