Любо Захаринов смени Анелия с 20-годишна джукеста блондинка

Инстаграм
share

Фолкдивата Анелия едва ли е останала особено щастлива да види, че доскорошния ѝ годеник Любомир Захаринов вече блести нова жена, при това красавица.

Бившият на изпълнителката, която напоследък преживява доста катаклизми не само в личен план, вече се показва с новата си любов - 20-годишна изкусителна блондинка, от яхта в слънчева Гърция.

Бизнесменът вече не крие настоящата си приятелка Кристина, която обаче май не е много нова, защото вече се познава добре с децата му.

Красавицата е от Костинброд, където живее, и както става ясно е пълна противоположност на предишната приятелка на богаташа - фолкдивата Анелия. Кристина е руса, много слаба, доста по-млада, без силикон, но с устни, набодени с филъри.

Любо и Кристина са заедно от половин година, като са прекарали заедно лятото по гръцките острови. Някои подозират, че хазартният бос е изневерявал на фолкзвездата с блондинката, което довело и до раздялата им.

Всъщност Захаринов беше първият мъж, с когото Анелия се показа публично след раздялата преди години с Коко Динев. Нещо повече - подробно обясняваше навсякъде, даже и в ефир, колко силно е влюбена и каква щастливка е с мъжа до себе си.

Анелия взриви мрежата

Изпълнителката на "Погледни ме в очите" и Любомир се разделиха този февруари, малко след като той ѝ подари годежен пръстен. От любовта им обаче вече няма и следа, а бизнесменът се наслаждава на новата си тръпка. До Анелия все още няма нов мъж, пише "Уикенд".

"Държа един мъж да е моногамен, верен и точен, да е успешен и реализиран, а също да е грижовен и щедър към мен. Искам да е спокоен човек, със сходна ценностна система на моята. Не държа мъжът да е красавец, по-важно е отношението му към жената и ценностната му система. Визията е преходна – днес съм красива, утре не се знае, така че това не е най-важно в една връзка. Един мъж може да не е най-големият красавец, но трябва да има мъжко присъствие и да е чист", заяви след раздялата певицата, която е категорична, че се разочарова от лъжата и предателството.

За слабите ангели на Захаринов се носят легенди, така че категорично той не може да отговори на изискванията на иначе сериозната фолкзвезда за моногамия. Това е и основната причина двамата да се разделят, смятат в бранша.

Анелия е категорична, че в последната си песен "Буря" не описва разлъката с него, но почитателите й са на друго мнение.

Припомняме, че Анелия и Любомир Захаринов бяха заедно около 2 години. През това време хазартният бос ѝ изневери с Александра Богданска и няколко неизвестни мацки, пише още изданието

Водещи новини

Още новини