Сестрата на Преслава задмина фолкпевицата по хубост с естествената си красота

Булфото (архив)
share

Сестрата на Преслава - Ивелина Колева, задмина сестра си по красота, отбелязаха фенове на фолкдивата.

Колева, която е народна певица и с три години по-голяма от сестра си, изглежда значително по-млада и привлекателна, убедени са последователи на двете изпълнителки.

 

 

Докато преди около десет години Ивелина не можеше да се сравнява с чалга звездата по външност, сега ролите са разменени, написаха от woman.bg.

Причината за тази промяна не е само значителната загуба на тегло от страна на Преслава, но и множеството пластични операции, на които тя се подложи през последните няколко години.

Фенове отбелязаха че след ринопластиката Преслава е загубила голяма част от естествената си привлекателност, а според слуховете преди няколко години тя е претърпяла повторна операция на носа, която я тотално я е обезобразила.

Преслава проговори: Харесвам си носа!

Освен това, манията по отслабване също е навредила на външния на попфолк звездата  вид – лицето ѝ е станало анорексично слабо, а чертите ѝ са станали силно изострени.

От своя страна пък 43-годишната Ивелина Колева в последно време буквално е разцъфнала, разчитайки изцяло на своята естествена красота. Снимките ѝ са достатъчно красноречиви за това.

 

 

Водещи новини

Още новини