Президентът на Аржентина разкри публично жената до себе си

Getty Images (архив)
share

След дълго очакване и безброй спекулации в Аржентина, президентът на южноамериканската страна Хавиер Милей най-накрая задоволи любопитството на медиите и обществото и публично разкри дамата до сърцето си.

Оказва се, че това е телевизионната водеща, актриса и бивша кабаре танцьорка Амалия Гонзалес. В свое „стори“ в Инстаграм тя сподели своя снимка, на която пише „Аз съм Порше без спирачки“. Използвайки точно този кадър, Милей написа прочувственото „Обичам те, любов моя“, с което направи публично достояние връзката си с Гонзалес.

Иначе двамата се появиха заедно за първи път под светлините на прожекторите на 23 юли, когато посетиха операта Кармен в известния театър „Колон“ в Буенос Айрес, но тогава не афишираха пред обществеността, че между тях има нещо.

Аржентинският президент иска Нобелова награда

Понастоящем Гонзалес е водеща на предаването „Начало на деня“ по една от местните телевизии. Може би интересен факт е, че в миналото 64-годишната водеща е имала романс и с друг президент на Аржентина – Карлос Менем, който е държавен глава в периода от 1989 до 1999 г.

Водещи новини

Още новини