Гущерова разкри къде влиза, за да храни мъжа си

Фейсбук
share

В последните месеци името на Светлана Гущерова често дефилира в публичното пространство - най-вече заради семейните й сапунени сюжети с мъжа й Христиан Гущеров, с когото ту се разделят, ту се събират.

Наскоро стана ясно, че бившата плеймейтка смята да влиза и в популярно риалити шоу, чието име обаче, поне засега отказва да назове. Феновете на блондинката обаче са сигурни, че тя има предвид завръщащото се емблематично шоу "Биг Брадър".

Многодетната майка неведнъж е признавала, че обожава този формат, който е и нейно любимо предаване. 

Съпругата на Християн Гущеров е влизала два пъти в Къщата. Първо през 2015 година, с след това две години по-късно, когато бе в шоуто за втори път.

Сега Светлана явно има намерение да закрепи семейния бюджет именно с хонорара от шоуто, като се очаква да вземе поне 50 бона. И не само това - тя ще използва тв изявата си и за да нахрани добре мъжа си, както подозират вече мнозина, пише show.blitz.

Християн Гущеров разпродаде парцалите на Светлана

"Участвах във VIP Brother 2015 година и най-хубавият момент за мен беше влизането ми в Къщата. Това беше най-емоционалният и най-хубав момент. Всички ме приеха като едно малко, добро детенце. И те затова ме обикнаха. Не бих казала, че с нещо съм се изложила", разказа преди време моделката.

Водещи новини

Още новини