Светлана Гущерова изригна: Християн е измамник, ограби ме

  • 18 юли 2024 13:33

  • 5435
  • 6
Светлана Гущерова изригна: Християн е измамник, ограби ме
© инстаграм

„Скъпи момичета, искам да ви дам един съвет, основан на моя горчив опит. Никога не се доверявайте сляпо на мъже, независимо от любовта, която демонстрират. За съжаление, някои мъже се възползват от доверието ви, за да ви измамят или ограбят. Те могат да ви изоставят без дрехи, храна, да ви вкарат в дългове към лихвари, без да се грижат за децата ви. Искам да ви разкажа за моя собствен опит с такъв измамник и за последиците от това, че живях с него, както и за дълговете, които той натрупа. Важно е да помните, че не всички мъже са такива. Но е от съществено значение да бъдете бдителни и да не се доверявате на сляпо. Слушайте интуицията си, общувайте открито и не се страхувайте да потърсите помощ, ако се окажете в подобна ситуация. Вярвам, че споделянето на моята история може да ви помогне да вземете по-информирани решения и да се предпазите от подобни преживявания.“

С този пост изригна Светлана Гущерова в социалния си профил в Инстаграм, пише Intrigi.bg. 

Тя дори показно тагна съпруга си Християн Гущеров, за да стане пределно ясно кой е мъжът, който я е измамил и ограбил.

Драмата се разиграва само ден след като двамата отново се сдобриха и започнаха да се следват в социалните мрежи, демонстрирайки безрезервна обич.

По думите на Гущерова това е само началото. Утре по обед плеймейтката се кани да разкрие цялата истина за схемите на Християн и това как я е накарал да продаде всичките си дрехи, за да имат пари за храна.

Епизод пореден: Гущеров на седмото небе от щастие – Светлана го прибра

Любопитен факт е, че довчера Светлана го наричаше най-любящия съпруг и грижовен баща. Моделката се кълнеше, че нямат кредити, а лихварят Кирил Терзиев лъже за крупните суми, които му дължат.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5435 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.07.18 | 16:07

6
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman
Цв

2024.07.18 | 14:34

5
Боклук вмирисан, коя си ти кифло, че ни занимаваш с твоите креватни истории??
Снежко Снежев

2024.07.18 | 14:33

4
Да ти ГО натрия на конската муцуна, джендър скапан:)))!
иванов

2024.07.18 | 14:24

3
А ти като крадеш няма проблем.

2024.07.18 | 13:57

2
СТИГА БЕЕ , ЕДИН МЕСЕЦ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАА МАСТИЯ НЕПОРЪБЕНА.
Е разбира се че боклука росица

2024.07.18 | 13:55

1
Няма да пропусне статия за другия боклук

Добави коментар

Водещи новини