Наталия Кобилкина оплела участник в "Островът на 100-те гривни"

Фейсбук
share

Шаран, оплетен в мрежите на сексгуруто Наталия Кобилкина, влиза в новото риалити "Островът на 100-те гривни", пише Блиц.

Младият мъж, който ще се бори с жестоките условия във филипинските ширини от септември, не е поредният любовник на разкрепостената рускиня, която все така приковава вниманието, а неин доверен съветник по горещи правни въпроси и нахъсан LGBT-активист.

Кобилкина редовно се възползвала от експертизата му по парещи теми като домашното насилие, за да демонстрира компетентност и да си вдига рейтинга пред отчаяни клиентки, които мечтаят да открият богат "муж" и да му завъртят главата с майсторство в оралната любов.

Съветникът на Наталия я утешавал и около тежкия й развод с гръцкия богаташ Такис, от когото тя има син. А как точно се случва утехата, оставяме на читателското въображение да си представи.

Наталия Кобилкина: Не харесвам никакви тройки или комбинации

От есента обаче любимецът на рускинята ще свали костюма и, гол до кръста, се бори на Филипините в "Островът на 100-те гривни" с още 29 участници за част от огромния награден фонд от 300 000 лева.

Преди дни изтекоха имената на трима от конкурентите му - това са гимнастичката Бистра Старейшинска, синът на музиканта Васил Гюров - Александър и предприемачът и инфлуенсър Дамян Илиев - Дзами.

Водещи новини

Още новини