Наталия Кобилкина се похвали: Получих 5 предложения за брак след раздялата

  • 08 април 2024 11:02

  • 1124
  • 12
Наталия Кобилкина се похвали: Получих 5 предложения за брак след раздялата
© Булфото

Наталия Кобилкина приключи с втория си развод преди почти една година, но не се е отказала да търси любовта. Не на всяка цена обаче. В момента сексоложката се е посветила на сина си и на работата си. Тя не държи чак толкова отново да влиза в сериозна връзка, която да изисква времето и вниманието ѝ. Въпреки това, рускинята вече е получила цели 5 предложения за брак от ухажори. Или поне така твърди.

Ето какво разказва усмихнатата брюнетка по темата: „Последната година е може би една от най-различните, защото имам време за себе си. Уча се да живея. Сега съм в период на себеизучаване, не искам никого да следвам, искам да разбера какво искам аз да правя. Мога да бъда и мързелива, това преди беше дума, забранена за мен!”

Кобилкина е много доволна, че след раздялата с бившия ѝ мъж Такис Дретакис са запазили приятелски отношения в името на сина им. Първият брак на експертката по интимните теми с Делчо Добрев също приключи с бракоразводно дело.

„За моите 39 години повече от 19 години прекарах в сериозни връзки. Миналия път периодът на междумъжие беше 2 месеца. Така че сега за никъде не бързам и просто се наслаждавам на свободата. Вьв всеки етап на живота има нещо много красиво. Когато избираш сърцето си и вярата в себе си, цялата Вселената избира теб”, коментира Наталия.

Наталия и Такис сключиха брак преди 6 години на гръцкия остров Скиатос. Тя е споделяла, че първоначално идеята за втори брак ѝ се струвала откачена – прясно разведена с Делчо, предпочитала с гръцкия й приятел да живеят на семейни начала, без да отскачат до гражданското за подпис. Той обаче имал други разбирания за живота и настоявал връзката им да бъде официализирана.

Бизнесменът предложил по много романтичен начин на сексоложката – точно на рождения й ден. По случай празника те заминали за Малдивите и именно там ѝ отправил предложението да стане негова съпруга. „Беше приказно – великолепен остров, невероятна атмосфера. Отидохме на вечеря и накрая сервитьорът ми поднесе торта, върху която имаше годежен пръстен”, разказвала е Кобилкина.

Богат ерген иска Наталия Кобилкина само за себе си

Дретакис обаче бил много ревнив и популярността на Наталия никак не му се нравела. „Непрекъснато ме разпитваше къде съм, с кого съм, кой е този мъж, кой е онзи… А мен ме спират разни хора по улиците, искат да се снимаме – аз не ги познавам, но не отказвам на никого. Постепенно Такис разбра, че аз не съм домакиня, която си стои вкъщи, около мен има много хора, има камери. Вече е наясно, че животът с известна жена е малко по-различен”, споделяла е Наталия.

След сватбата рускинята известно време имала проблеми със зачеването.  С бившия й съпруг Делчо Добрев бяха заедно 11 години, но така и не се сдобиха с наследник за това време. Кобилкина се надявала, че с Такис положението ще бъде различно, но когато не успяла да забременее веднага, доста се изнервила. Той произхождал от консервативно семейство, което не приело добре факта, че Кобилкина срещнала затруднения в тази област. Роднините непрекъснато го разпитвали защо жена му не издува корема, а той сериозно почнал да се притеснява, че ще остане без наследник.

Вследствие на репродуктивните проблеми отношенията на Наталия и Такис се обтегнали. Клюката гласи, че той си позволил да обърне поглед встрани и няколко пъти изневерил на жена си. Кобилкина пък тръгнала по ходжи и врачки, надявайки се, че така ще се сдобие с желаното бебе. Те обаче също не успели да ѝ помогнат, докато накрая чудото се случило съвсем неочаквано.

Наталия забременяла след съвместен семинар с гуруто в науката за женската енергия Лариса Ренар. По време на обучението използвали енергийни практики за освобождаване от минали връзки и привличане на щастие, благоденствие и любов. Сексоложката споделила пред свои близки, че след своеобразния ритуал се почувствала нетипично и добила странното усещане, че скоро ще забременее. Нямала конкретна причина за това – с Такис напоследък разредили опитите и до онзи момент не очаквала чудо, но изненадата била огромна, когато в края на месеца видяла двете чертички на теста за бременност. Рускинята е убедена, че Лариса Ренар й помогнала да сбъдне мечтата си чрез силата на женската енергия, пише Хотарена.

За съжаление, след раждането на сина им Филип се появили други проблеми. Бизнесът на Такис фалирал и той сериозно го закъсал с парите. Налагало се Кобилкина да го издържа финансово, но накрая ѝ дотегнало да бъде водещата фигура в семейството.

Сега Наталия и бившият ѝ съвместяват грижите за 5-годишния им наследник и се опитват да запазят добрия тон помежду си. Сексоложката не спира да се хвали, че след като обяви развода си, много мъже започнали да ѝ пишат с предложения за срещи, даже за брак. „Направо се замислям да пусна кастинг!”, шегува се експертката по тънката част.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1124 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2024.04.09 | 01:51

12
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2024.04.08 | 11:13

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

2024.04.08 | 21:51

11
С Кобилкина ли?
kravar

2024.04.08 | 20:47

10
DRIS OT MAZNA DIARIQ !

2024.04.08 | 17:42

9
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca
Hgfy

2024.04.08 | 16:19

8
Пълно е с мъже тъпаци.

2024.04.08 | 14:26

7
Тая кукумявка изтрещя нацяло.

2024.04.08 | 12:57

6
"Бизнесът на Такис фалирал и той сериозно го закъсал с парите. ...... и накрая ѝ дотегнало" Това е единствената истина за Кобилкина. Всички други пози за духовност, любов и т.н. са шменти-капели.
Ай сиктир

2024.04.08 | 12:41

5
Тука в България - КОВРА да си !Егати боклука , мръсна сган тутурутки
bbb

2024.04.08 | 11:27

4
Бо.лук форевър!
дори в русия

2024.04.08 | 11:20

3
имат име за такива - разведена с ремаркенца. и никой не ги ще, а тая е и уродлива.

Добави коментар

Водещи новини