Митьо Пищова закъса сериозно със здравето

Facebook
share

Високо кръвно, диабет и болен панкреас мъчат Митьо Пищова след рождения му ден.

Навръх Голяма Богородица Любимеца на народа чукна 69 в тузарски ресторант в любимия му Слънчев бряг, но отрупаните софри оказаха лошо влияние върху здравето му и захарта на Маринов закова 9 единици.

Закани се оттук насетне да го кара далеч по-кротко и полека от гуляите и манекенките, с които е познат неподражаемият Димитър Маринов, казва той пред "България днес". 

Митьо Пищова не се спира: Пак кани гаджета на Слънчев бряг

69 гости за 69-ия си рожден ден кани Пищова и получава 50 парфюма, картини и други скъпарски дарове. Купонът в тузарския ресторант край морето е изпълнен с много квалитетни мезета, две агнета (едното на чеверме, другото в тава) и изискани питиета (два кашона с уиски, пет кашона с вино, много узо и други напитки), от които остава пълен багажник за следващи празненства.

Наскоро Димитър Маринов изповяда, че е броил 20 бона за пейсмейкър в германска болница. Откакто е с новата американска машина, Пищова е като пушка и не чувствал задух, а двете му нови любовници били в екстаз от него.

Животът на Пищова е низ най-вече от здравословни проблеми през последните години. В началото на декември 2020 г. Митьо даде теле за курбан, след като мина изключително тежко през коронавируса. Година и половина по-рано се подхлъзна и нарани тежко три прешлена на гърба. В Израел лекари му имплантират пластини с болтове 8 гръбнака, които да го придържат.

Преди това Митьо преживя два инфаркта, едва не му ампутираха крака заради гангрена, месеци наред бе лекуван във великотърновската болница, придвижваше се с проходилка вкъщи и успя да се пребори за живота си. А след това лежа в болница и заради кръвоизлив в дебелото черво.

 

Водещи новини

Още новини