Митьо Пищова организира гол купон, кани и Филип Киркоров

  • 04 януари 2024 13:39

  • 2880
  • 3
Митьо Пищова организира гол купон, кани и Филип Киркоров
© Булфото, архив

Смятам скоро да направя римейк у нас на московската гола вечеринка на знаменитостите. Това призна пред "България Днес" Димитър Маренов - Митьо Пищова. Търновският секстерминатор обещава на партито "екзотика и еротика", но "без простотии".

Пищова дори е избрал локацията - луксозен хотел в Банско. А през лятото голото парти ще се пренесе на морето, планира Митьо.

Българинът, който твърди, че е бил интимен с 4000 представителки на нежния пол, възнамерява да събере родни знаменитости на БГ римейка на ВИП вечеринката на руската инфлуенсърка Анастасия Ивлеева. Купон с голи знаменитости в края на миналата година разбуни духовете в Москва. Участниците бяха заклеймени, че такова нещо не се прави по време на война, а водещият Филип Киркоров скоростно бе изритан от всички мероприятия и реклами, в които участва.

Пищова иска на оргията му да присъстват "най-известните фолкпевици, балерини и гейове". "Няма обаче да каня политици", категоричен е чешитът от старопрестолния град. Като причина за неглижирането им той изтъква, че политиците "много крадат".

Сцени на разврат от Коледно парти на руския хайлайф потресоха страната

"Дрескодът ще бъде прозрачни облекла. Аз също ще присъствам на вечеринката. Знаете, че съм малко нестандартен, различно мислещ, разчупен... И затова не виждам кой друг освен мен би могъл да направи подобно нещо в България", поясни за вестника Пищова. Плейбоят обаче пази в тайна дали участието на провокативното парти ще бъде платено, или родните звезди ще се вихрят там за едната чест и слава. "Всички известни, които са участвали досега на такива вечеринки, са го правили за пари", сигурен е Пищова. Засега той смята, че имиджът му на неуморим сваляч и разточителен бохем ще накара нашенските знаменитости да се съгласят на драго сърце да се разхвърлят безплатно на голия хай сеир в Банско.

"Познавам от години Филип Киркоров. Одобрявам участието му в тази вечеринка в Москва. И ще го поканя да води и нашето парти", зарича се търновлията.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2880 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.01.04 | 17:59

3
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2024.01.04 | 16:59

2
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

2024.01.04 | 14:24

1
торба с лайна,си митенце жалко

Добави коментар

Водещи новини