Гръм в рая! Стефан изневерява на Гала

Инстаграм
share

Гала най-накрая прозря това, което всички от години знаят, а именно – че любимият ѝ Стефан ѝ слага рога. Водещата го е хванала в изневяра, подшушнаха пред „Уикенд” отлично запознати източници от нейното обкръжение. 

Преди няколко дни звездата без предизвестие слезе от ефир доста преди края на сезона на шоуто си „На кафе”. Говори се, че се е оттеглила, за да се опита да заздрави своята разклатена връзка.

Всички отдавна знаят, че Гала е много по-влюбена в Стефан, отколкото той в нея. От години е известно, че производителят на мед серийно изневерява на своята половинка с момичета, които най-често намира в социалните мрежи. Но водещата съвсем до скоро категорично отказваше да повярва и обявяваше тази информация за долна клюка, в която няма и зрънце истина.

Говори се обаче, че съвсем наскоро звездата е хванала мъжа си в изневяра.

 Тя засякла случайно негови чатове с обекта на желанията му. Досега си затваряла очите за подобни индикации, че Стефан се раздава и в чужди легла, но този път нещата били толкова очевидни, че просто нямало как да продължава да не ги забелязва.

Изглежда, че бизнесменът се е увлякъл с паралелната си афера. Предишните му забежки били за кратко, докато този път нещата май са се задълбочили, допълват източниците.

Гала не е на себе си: Мари разкри пола на бебето

Водещата, логично, изпаднала в отчаяние, тръгнала по астролози и започнала да търси начини да запази мъжа до себе си. Други на нейно място вероятно веднага биха се разделили с човека, който им слага рога, но тя толкова обичала Стефан, че била готова да му прости всичко, само и само да останат заедно. Понеже била толкова отчаяна и на ръба на депресията, че не можела да мисли за нищо друго, освен за мъжа си, поискала да слезе от ефир преди приключването на сезона в края на месеца.

Познати на двойката коментират, че Стефан всъщност никога не е смятал да се разделя с Гала. Той изневерявал „за спорта”, но държал на жена си, а останалите афери за него били само за забавление. Гала обаче не гледала така на нещата. Като нормална жена тя искала мъжът й да е само неин.

Известно е, че водещата е направила много компромиси заради своя любим. Най-големият е, че се е отказала от мечтата да има второ дете. Стефан преди време разкри в риалитито „ВИП Брадър”, че й е поставил условие – да бъдат заедно само ако не го моли за общо дете. Сега тя с трепет очаква раждането на първото си внуче, тъй като дъщеря й Мари е бременна.

„Чудим ѝ се на Гала защо го търпи! Тя е красива, жизнерадостна, успешна и умна – бързо ще си намери човек, който я заслужава. Но тя е заслепена от любов и не дава и дума да се продума срещу Стефан”, ядосват се приятелки на тв звездата.

Междувременно, след като Гала слезе от екран, рейтинга на Нова телевизия в този часови пояс доста падна. Това категорично означава, че блондинката ще остане на екран и следващата есен, оставайки най-дългогодишния водещ в родния ефир.

Водещи новини

Още новини