Синът на Карамански вдига сватба

Фейсбук
share

Синът на Иво Карамански скоро ще вдига сватба, пише Ретро. 26-годишният младеж преди дни се сгоди за 8 години по-голямата от него блогърка Антоанет Пепе. Двойката вече чака бебе, съобщи щастливата новина с емоционално видео в социалните мрежи.

„Да“ на твоето предложение. „Да“ на колко умело успя да ме изненадаш рано сутринта. „Да“ на всичко, което ни предстои! Обичам те“, пише Антоанет под видеото.

Пепе е на 33 години и се изявява като успешен блогър, бизнес дама и автор на книгата Розовият балон. Пепе вече е имала един брак зад гърба си и е майка на 3 деца от двама различни мъже. Първият бил датчанин, с когото се разделили заради зависимостта му към наркотици. С него имат две дъщери, които през голяма част от времето живеят при майка си. Третото дете на Пепе е момче и е от мъж на име Филип от Бургас, с когото тя има общ бизнес.

Карамански и тя се запознават преди десет години, когато той е на 16, а тя на 24. Любовта им пламва преди две лета в изключително труден и за двамата момент. Той едва оцелява в катастрофа, при която губи лявата си ръка и сега е с биологична протеза. Пепе пък точно тогава се разделя с втория си мъж. Двамата се загаджили на къмпинг край Созопол през лятото на 2022 г. и оттогава са неразделни. Когато обявиха, че официално са двойка, предизвикаха истински фурор, но и неодобрение сред мнозина. Очевидно това обаче по никакъв начин не засегна щастието им. Близките на двамата влюбени също ги подкрепят безрезервно. Свекървата Нели приела с широки обятия новата снаха, въпреки че тя вече има 3 деца и е по-възрастна от сина й. Нели не се месела в отношенията и нямала търпение да стане баба, макар да няма още 50 и да изглежда шеметно добре.

Синът на Иво Карамански и Антоанет Пепе се сгодиха

Карамански-младши приема Сано за свой баща и преди време по съдебен път добави неговата фамилия към своята в знак на признателност, че го е отгледал и възпитал.      

Водещи новини

Още новини