Дебора прави песен за кошмара, който преживяла

share

"Работим по една красива песен за Дебора, която скоро трябва да е готова. В нея тя ще изпее това, което е преживяла." Това споделиха самите "Дийп зоун" за вълнуващия си проект с Дебора пред "България Днес".

18-годишното момиче от Стара Загора получи вълна от съпричастност след ужасяващия случай с насилника й Георги Георгиев, който я малтретира и наряза с макетно ножче.

Групата "Дийп зоун проджект" бяха едни от първите, които отправиха предложение към Дебора - безвъзмездно да запишат нейни авторски песни.

"Ако лекарите лекуват тялото, то музиката лекува душата", написа тогава до Дебора Диан Савов.

С пост във фейсбук Диан, по-известен като диджей Диан Соло, от името на "Дийп зоун проджект" подаде ръка на Дебора. И предложи - запис на нейни авторски песни или кавъри в професионално музикално студио.

"Един ден ми попадна клипче с това как Дебора пее прекрасно една песен. Текстът все едно буквално е писан за тази случка. Много ме жегна това нещо", разказа Савов. И допълва: "Ще поемем целия процес от А до Я, стига Дебора да пожелае. Целият наш ресурс ще бъде на нейно разположение. Това би могло да бъде като спасително въже да я издърпа нагоре. Не го правим за реклама, просто искаме да помогнем."

Още разкрития: Георги разбил черепа на Дебора, преди да я нареже

Месеци по-късно разбираме щастливата новина, че песента на Дебора е вече факт и предстои да излезе много скоро! "Следва и да снимане видеоклип, но нека първо да я издадем! Спазихме си обещанията, които бяхме отправили към нея в онзи момент. Дебора ни потърси, видяхме се и се харесахме за работа по този проект и вече действаме. Тя е много мило и хубаво момиче. Планираме песента да види бял свят в края на март", сподели още Диан.

 

Водещи новини

Още новини