Алисия скара Ники и Боби Михайлови

share

Фолк певицата станала ябълката на раздора, заради която Боби беснее срещу сина си Ники.

Според последната клюка, Боби Михайлов бил бесен на Николай заради страстта му към чалгарки и златотърсачки. Ники обича Алисия, независимо от всичко и всички.

Бащата се ядосвал, че отрочето му не може да попадне на свястно момиче и все пуска котва при разни парцалани, които се интересуват единствено от пари.

Говори се, че от няколко месеца насам Боби и Ники Михаилови са в постоянен конфликт, пишат от в. „Шок”, цитират от kliuki.bg.

Поводът за скандала бил, че Боби постоянно натяквал на сина си за грешната му любов с Николета, която го завлякла с десетки хиляди евро, а и му донесла проблеми с пловдивски богаташи, които били бесни, че Ники им е отнел играчката. За отмъщение ферарито му беше залято с киселина и  напълно похабено.

„Какво спечели от всичко това? Една потрошена кола за много пари. А и не смееш вече да стъпиш в Пловдив без лична охрана. Само дето хората ни се смеят, а на теб и Валери Божинов ви викат баджанаци”, ядосвал се на наивното си синче Борислав Михайлов, пишат от жълтото издание.

Според запознати Боби сега се дразнел, че друга от сорта на Ни Ло – Алисия, е полазила сина му и дори открито заявява, че иска деца от Николай.

„Тази иска да те върже за цял живот! Виж го Валери! Провали си кариерата, свършил е за футбола! Утре ще свърши и парите – и край – Николетка дето двамата я гушкахте, ще си търси трети шаран”, беснеел Борислав Михайлов, като наредил сина си да даде някой лев на Ася, за да го остави на мира. Боби натяквал, че певицата достатъчно се е облажила от луксозната почивка в Сен Тропе, за която, ако не беше Николай, нямаше дори и да си помисли.

Според слуховете обаче Ники искрено обичал Алисия и нямал намерение да се разделя с нея, та ако ще да си развали отношенията с известния си татко.

Водещи новини

Още новини