Константин го закъса със здравето

Фейсбук
share

Константин го закъса доста серизоно със здравето. Певецът сподели в Instagram стори, че се налага да откаже доста предстоящи участия, защото има проблеми с гласа.

"Моят професор ми каза, че ако продължа да пея и да крещя по кръчмите, ще трябва да легна за трети път за операция. Спазвам абсолютна хигиена на гласа, правя ултразвуци, терапии и инхалации. Надявам се, че всичко ще се всичко да мине. На 12 октомври се връщам отново на сцената", сподели още Коцето.

Певецът се подготвя и за голям концерт в "Арена Армеец", където ще бъде на сцената с Ку-ку бенд, Софи Маринова и Преслава. Хейтъри пишат в нета, че Коцето има проблеми с гласните връзки, причинени от напрежението от обвиненията срещу него за изнасилване, които се появиха в края на лятото. Припомняме, че срещу фолк звездата имаше жалба от старозагорка на име Надя. Момичето твърдеше в жалба пред властите, че Коцето я е бил изнасилил. 

Константин проговори след секс скандала

Певецът на "Черна роза" отхвърли всички обвинения срещу него, но към момента не е известно как се е развила ситуацията. Стана ясно обаче, че въпросната Надя, твърдяща, че била насилена от звездата, имала опит с фалшиви жалби.  По-рано тя била подала жалба за изнасилване срещу богаташ в Свети Влас.

Водещи новини

Още новини