Николета: Ники Михайлов ми изневери!

share
Плеймейтката Николета Лозанова обвини в изневяра бившия си приятел - вратаря Николай Михайлов. В тв предаването "Отечествен фронт" тя посети един от затворите в компанията на рапъра Иван Главчев, популярен като Ванко 1.

"Повечето жени в България са много меркантилни.Не приемам мъжът ми да изневерява и аз да съм при него, защото ме издържа или заради детето. Ако го хвана да изневерява, ще го оставя веднага. За съжаление обаче повечето мъже изневеряват", опита да обясни тя в разговор с няколко затворници, пише БЛИЦ.

След като тя се оплака, че е хванала в изневяра един от нейните бивши интимни приятели, събеседниците й веднага попитаха: "Ники Михайлов ли?" Отговорът бе очакван: "Аааа... Вижте как знаете!"

Опитвайки се да блесне с разсъждения, тя напълно се оплете в думите си и постепенно затворниците започнаха да си играят с нея. "Никога не съм изневерявала на мъж" предизвика ехидни усмивки и откровения от типа на "Не ти вярваме!"

За разлика от нея съгражданинът й Ванко 1 се хареса на аудиторията. Думите му бяха приети с интерес от затворниците, които слушаха какво се случва с човек, когато излезе на свобода. "Така ли, Ванко?", "Да, да, сигурно е така", отговаряха те, демонстрирайки уважение към лежалия няколко години техен колега.

Водещи новини

Още новини