Киро Скалата до уши влюбен в източна принцеса

булфото
share

Нейната баба е внучка на покоен сирйски крал.

Любовта им е като в приказка от 1001 нощ. Още щом я съзира в културистът се влюбва в нея. Не могъл да я забрави и в продължение на месеци я търси под дъров и камък, без да знае нищо за нея. Нито коя е, нито откъде е. Разпитвал наляво и надясно и описвал само външността и. Дори изпратил хора да дежурят пред ресторанта. Случайно попаднал на приятелка, която я познавала. В момента на откриването на следата, Лина се оказала в съседно кафене в компанията на майка си.

Киро се представил като джентълмен и поздравил майката, като добавил, че има много красива дъщеря, споделят от kliuki.bg. След което помолил дамата да му разреши да покани щерка и на среща. След това заминал за София и като се върнал, се срещнали. Първата им среща продължила 20 дни.
Във връзката им се появили перипетии. Докато двамата пътешествали, майка и се уплашила да не би Киро да е отвлякъл дъщеря и. Дори ходила на врачка да разбере какво става. Освен това семейството е шпионирало няколко месеца Скалата и като че се уверило във верността на мускулестия мъжага към дъщеря им.
Бащата на Лина, наследникът на крал Бебърс, обаче не давал чедото си на друговерец.

Водещи новини

Още новини