Петканови живеят заедно, въпреки че се развеждат

Фейсбук
share

Риалити звездите Александра и Даниел Петканови продължават да делят един покрив близо два месеца след като официално обявиха, че се развеждат. Те живеят в семейната си къща, намираща се в тузарския пернишки квартал „Делта Хил“, популярен като „Бевърли Хилс“ - квартала на богатите, пише Hot Arena. 

Това става ясно от последните публикации на телевизионните и интернет любимци в социалните мрежи. Кадрите издават добре познатия интериор в дома им в ярки цветове нестандартни мебели и арт декорации, обединяващи няколко стила.

Очаквано ежедневната активност провокира контрастни коментари сред последователите им. Някои от тях категорично изразяват мнение, че раздялата им най-вероятно e пиар трик, давайки за пример и първата им разлъка, когато в непрекъснато набиращия популярност семеен YouTube канал се появи видео, което предизвика истински фурор сред симпатизантите им, близките им познати и приятели.

А Петканови, освен слава, успяха да припечелят още някой лев. Както „Галерия“ писа първо, се очакваше къщата, както и столичният апартамент да останат за Александра и детето. За никого не е тайна, че семейното гнездо глътна над половин милион лева. Двойката го закупи с хонорарите си от 300 000 лв. от развлекателния риалити формат „ВИП Брадър“ през 2017 година, където се ожениха пред цяла България.

Ето я цялата истина за развода на Алекс и Дани Петканови

Имотът е на два етажа, разполага с просторен дневен тракт, кухня, спалня с баня и тоалетна. На втория етаж има още една спалня с баня и тоалетна. На този терен Алекс развихри дизайнерския си талант, пълнейки дома си с изключително скъпарски вещи. Екстериорът по нищо не отстъпва на вътрешната част, една от оградите е изрисувана с анимации - подарък за наследника им Габриел. По последна информация младите родители ще продължат да поделят грижите си за детето.

Водещи новини

Още новини