Линдзи Лоън катастрофира

share

Линдзи Лоън катастрофира тази вечер и е в клиника в Лос Анджелис. Черното й порше е вече за вторични суровини, пише "Труд".

ЛиЛо, както я наричат, карала на тихоокеанската магистрала в Калифорния, където станал сблъсък с камион, съобщи агенция TMZ.

Линдзи постъпи в Спешното отделение. В момента е в добро състояние. Тя няма сериозни наранявания, потвърди и говорител на полицията в Санта Моника.

Не е ясна причината за инцидента. Предната част на поршето на американската актриса е смазано. Тя твърди, че катастрофата е по вина на камиона.

Тези дни Линдзи Лоън се снима в ролята на холивудската легенда Елизабет Тейлър в биографичния филм "Лиз и Дик". Навярно снимките по-нататък няма да бъдат прекъснати заради пътно-транспортното произшествие, разказва изданието.

Въпреки напредващата си кариера като певица и актриса, Лоън получава внимание от медиите не само заради своите успехи в музикалната и филмовата индустрия. Нейните многобройни арести заради употреба на алкохол и наркотици са сред любимите теми за таблоидите.

Водещи новини

Още новини