Николета лъже, че ми гледа детето!

интернет
share

Сюжетът на житейската драма в любовния четириъгълник става все по-заплетен, а ударите под кръста – все по-жестоки.

Миналата седмица Николета публикува на страниците на жълт таблоид снимки от Италия, на които позираше с малко момченце. Пред “придворната” си журналистка тя се похвали, че е затоплила отношенията си с Алисия, която изпратила със самолета сина си Валери-младши в Парма.

Силиконовата плеймейтка заяви още, че й доставя огромно удоволствие да се грижи за детето.

Прочитайки това, Алисия изпада в шок. Оказа се, че на снимките, които Николета разпраща по медиите, не е синът й, а друго, непознато дете! „Напоследък отново чета неверни информации по мой адрес. Явно много скоро ще трябва пак да изляза и да разкрия истината от първо лице. Тогава думите и поръчковите статии на някои хора ще увиснат във въздуха. На първо време ще кажа само, че това не е моето дете!“, заяви бясната фолкпевица.

В следващия епизод на “житейския психотрилър” Лозанова се изяви като певица. Във видеото към парчето тя се е снимала в компанията на бебе и малко детенце, а в един момент показва на камерата среден пръст по подобие на баджаначката си в един от последните й клипове, посветен на Валери Божинов.

На журналистическия въпрос “Какво мислиш за Алисия?”, заместницата й в леглото на футболиста отвърна с усмивка: “За мен тя е номер 2!” По-късно към диалога се присъедини и Валери Божинов, който сподели, че много скоро ще предложи брак на Николета. Двамата обаче отрекоха, че са се сгодили преди броени дни, както писа жълт седмичник, чрез който пловдивчанката си прави редовно реклама.

 

 

Водещи новини

Още новини