Асен Блатечки рискува развод заради връзка с Диляна Попова

share

Любовните трепети между Диляна Попова и Асен Блатечки се пренесоха от снимачната площадка на „Стъклен дом“ в реалния живот. Въпреки че актьорите крият връзката си, тя е факт от няколко месеца, шушука се в шоу средите, пише Монитор.

Доскоро медиите спрягаха за гадже на манекенката актьора Калин Врачански. Оказа се обаче, че на негово място е колегата му Блатечки.

За промяната в семейния статус на синеоката хубавица проговори неотдавнашно нейно откровение. Моделката изплю камъчето, че сърцето й вече не е свободно. Диляна обаче отказа да каже кой е мъжът до нея.

Излизането на показ на тази връзка скандализира брака на „лошото момче” Асен Блатечки. В интервю наскоро той дори се похвали, че 12 години не е кръшкал на съпругата си Катерина, от която има дъщеря. Според някои обаче това признание е било породено от гузната съвест, че вече го е направил.

Красавицата от плевенското селце Гулянци също предизвика съмнения с предизвикателен коментар по повод интимните си сцени с Асен в „Стъклен дом”: „Целува се страхотно, а и аз самата никога не съм криела, че го намирам за доста привлекателен, той е типичният мъжкар”, заяви Попова в интервю. Извън медийните си изяви двамата неведнъж са засичани в комплект да вечерят и да се забавляват в клубове. Двамата дори имат тайно място, на което поне веднъж седмично се виждат и се наслаждават на компанията си.

Пред близките си Диляна не крие притеснението си, че актьорът е женен с дете, но пък по-силна от морала й била любовта, която пламнала ненадейно, докато се снимали заедно.

Водещи новини

Още новини