Мис Крокодил захапа Венета Харизанова

share
От "Фейсбук" се разхвърча “перушина”, след като социалната мрежа се превърна в арена на битка между Мис България Антония Петрова и Венета Харизанова.
 
Макар и двете да демонстрираха приятелски отношения по време на конкурса “Умна и красива”, сега са нашарили лицата си с цветовете на войната и са изровили томахавките.

Всичко тръгна от една съвсем невинна забележка на Венета Харизанова за конкурса “Мис България 2012”: „Хайде сега всички интересуващи се от красивото да дадат веднага по един глас за Ина! В противен случай пак ще изберат някой крокодил! Благодаря!“

Незнайно защо, Антония Петрова припозна себе си като крокодил и изригна бясно в пледоария от безкрайно дълги и извити изречения: “Най-престижният и - бих казала, единствен конкурс за красота в България, както и навсякъде по света, е националният, т.е. Мис България! Много моля всякакви "Миски" и "Мисиски" отдавна надхвърлили 30-те, наричащи себе си модели, при това с наднормените над 60 кг., спечелили "престижен" конкурс в столична чалга-дискотека, като част от седмичната програма на заведението, омъжили се по сметка за да се овенчаят все пак с някаква титла, тъй като цял живот са мечтали да бъдат Мис България, но поради килограми, възраст и не достатъчно добър външен вид на живо (т.е. без фотошоп и грим) така и никога не са могли да бъдат, с цели 2 мозъчни клетки и никакъв интелект (отсъствието на който се вижда от няколкото техни неуспешни риалити тв участия) да не си правят ПР на моя гръб и да не използват името ми за да се пише за тях покрай мен, поради затихващия медиен интерес към никому не интересуващата им персона!”

Венета Харизанова не закъсня с отговора, но странно защо, се обърна срещу медиите: “Мили журналисти, под “крокодил” имам предвид всички онези миски, които бълват напоследък – Мис Чар, Пролет, Лято, Цвете, Икономика, Дупе и прочие. Относно госпожа Антония Петрова – тя е една уникална, красива жена!”

Независимо от уточнението, пернишката мис продължава с отровните постинги във “Фейсбук”: “Тя си знае коя е, може и да не се досети, защото умствения й багаж е ограничен! Трябваше да го напиша по-простичко за да разбере че за нея става въпрос!”

Водещи новини

Още новини