Венета Харизанова: След “Дансинг старс” развих тежка алергия!

  • 24 ноември 2011 20:39

  • 5297
  • 0
Венета Харизанова: След “Дансинг старс” развих тежка алергия!
© Интернет

Мисис България Вселена 2011 Венета Харизанова преговаря за роля в новия филм с Долф Лундгрен, където трябва да партнира на американската звезда.

Възможно е да участва и в продукция със Силвестър Сталоун, с когото вече се познава от софийските нощни клубове. Наскоро обаче злобари я обвиниха, че няма право да се състезава в конкурси по красота, тъй като си е правила множество пластични корекции. "Нямам и не мога да имам пластични корекции, защото от година и половина ме мъчи тежка алергия!", обясни красавицата, наричана понякога "българската Моника Белучи".

Тя станала алергична към всякакви козметични продукти и в момента можела да се маже само с обикновен краставичен крем от 1,20 лв. Венета развила тежката алергия след участието си в “Дансинг старс” и осем месеца обикаляла по болници. Възможно е алергията й да се е отключила заради тежките гримове на професионалните гримьори в тв продукциите.

"На солариум не съм стъпвала, на слънце не съм се излагала, защото се обривам. Минах на специален хранителен режим, но от него започна да ми пада косата. Една от причините пак да я изсветля, е да махна черното, защото боите също не ми понасят", оплака се Харизанова пред "Блясък".

Венета не може да си позволи и инжекции с ботокс, тъй като той прави лицето безизразно. Филърите пък го подували и също го правели неподходящо за пред камерата. Сега красавицата се е отказала от всякакви пластики в името на кинокариерата и здравето си.

Последвайте канала на

5297 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини