Слави се кара на Бенатова: Като говориш с мен си изключвай телефона!

share

"Очаквам да се държиш професионално и да си изключваш телефона по време на интервю". Така Слави Трифонов смразява Миролюба Бенатова, докато тя говори с него за отражението на славата върху хората.

"Ако бях при теб щеше да ме уволниш, нали", не му остава длъжна Бенатова. "Не, щях да те глобя със 100 евро, но при мен отдавна не е имало глоби, защото хората знаят, че когато работят трябва да си изключват телефоните. Как ще реагира някой ако по време на разговор на мен ми звънне телефона", отговаря Слави. За кратък период Миролюба Бенатова работи заедно с Трифонов в проваления проект "Война на думи", където журналистката беше част от журито. Рубриката обаче беше бързо свалена от екран, след като не успя да привлече аудитория.

"Колко са глобите при теб", продължи да пита Бенатова. "100 евро за всичко, но глобявам само три пъти", отговаря шоуменът. И философски завършва: Славата отключва ужасни неща у хората", твърди Слави Трифонов. Предателството е скрито на дълбоко – един човек е много свестен, но изведнъж нещо отключва друго нещо в него".

Водещи новини

Още новини