Николета Лозанова наема детектив

share

Недоброжелател можел да направи магия на малката Ники.

Сагата Николета и Валери Божинови продължава с поредната серия. След като се появи снимка на новороденото им момиченце в столичен вестник, те изказаха огромното си разочарование от този факт.

Божинови искат наказание за автора на този фотус.

Дори направиха предположение, че папаракът, който е направил фотоса, всъщност е „гладна” санитарка от болницата. Презумпцията, разбира се, е, че те взимат най-ниски заплати, пък и тогава наближаваха великденските празници. „Снимката е била направена не без помощта на хора от болницата, сигурна съм и съм разочарована от това”, беше споделила Николета пред в. „Всеки ден”. Тя подозира, че Никол е снимана в помещението, в което санитарките преобличат новородените и сменят памперсите им. Жената, която е направила фотоса, вероятно е имала нужда от пари да посрещне великденските празници и затова е продала лика на малката Ники.

За да разберат кой е „продал“ бебето им, семейство Божинови са наели частни детективи, които да открият виновника, пише skandalno.net.

Притеснението на Ники се основава на това, че някой от недоброжелателите й може да използва снимката на малката Никол, за да й направи магия. Това била и причината Николета и Валери Божинови да вземат нещата в свои ръце и да наемат професионалисти, които ще разнищят цялата история. Те искат неприятната за тях драма да приключи, а виновникът искали да посочат пред болничната управа, за да получи заслуженото наказание.

Какво ли ще открият детективите, предстои да разберем…

Водещи новини

Още новини