Известна влогърка призна, че е транссексуална

YouTube/ NikkieTutorials
share

Ники де Йегер, авторката на световноизвестните влогове NikkieTutorials, хвърли бомбата, като съобщи на всичките си над 12 млн. абонати в YouTube, че всъщност се е родила в грешно тяло и е транссексуална, пише DarikNews.

Новината наистина беше изненада, тъй като Ники прави влоговете си от над 10 години, а според някои класации е и най-известният бюти влогър и никога досега не беше споделяла истината за себе си.

Ники признава, че да запише това видео за нея е било страховито, но същевременно се чувства и толкова свободна. Оказва се, че неведнъж тя е получавала заплахи, че истината ще излезе наяве, ако не изпълни определени условия.

Популярна влогърка загина в инцидент с електрическа тротинетка

"Искам да вдъхновя малките Никита по света, които не се чувстват на място, които не се чувстват разбрани. Надявам се, че заставайки сега пред вас, ще ви вдъхновя и вас да направите същото", каза във видеото тя.

Видеото направи рекордни гледания за кратко време, а вълната от подкрепа към Ники беше впечатляваща. По думите ѝ дори неочаквана.

Подкрепа към Ники дойде и от популярни лица. Сред тях е дори Ариана Гранде, която сподели видеото и му сложи множество емоджита. "Толкова съм щастлива и горда с теб", написа пък Амбър Роуз.

Водещи новини

Още новини